A konyha

A hely, ahol a Trattoria Toscana ízei születnek

Az Alfa és Omega. Minden innen indul és itt ér véget éttermünkben. Lépj be a színfalak mögé és ismerd meg a Trattoria konyháját.

Stefano Bartolacelli

Éttermünk házigazdája

 

Stefano Bartolacelli gyermekkora óta az olasz konyha megszállottja.

Tapasztalt szakácsok mellett töltött hosszú évek során Toszkána ízeinek valódi őrzőjévé vált. Ő az autentikus olasz életérzés különleges képviselője a Trattoria Toscanaban, aki minden vendéget szeretettel fogad.

Páratlan fogásaink annak a megannyi tehetséges olasz séfnek a tudását és tehetségét dicsérik, akik mesterszakácsként fejlesztették a Trattoria Toscana egyedülálló ízvilágát.

Konyhafilozófiánk

A Trattoria Toscana konyhája az olasz gasztronómia két pillérén nyugszik: a hagyományon és a megújuláson. Nem félünk újítani, de minden új íz mögött ott az olasz konyha több évszázados öröksége és éttermünk megannyi korábbi mesterszakácsának tudása. 

Csak a legjobb kerülhet az asztalra

t-bone steak

Fagyasztásmentes húsok, szigorúan eredettanúsítva.
A minőség nálunk nem opció, hanem kiindulópont. Marhahúsaink kizárólag fagyasztás nélkül, frissen, Toszkána régiójából érkeznek — minden darab eredettanúsítvánnyal (Certificazione di Italiano) ellátva.

Szezonális alapanyagokkal dolgozunk, így az étlapunk mindig a természet ritmusát követi.

Signature fogásaink

Az ízek, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk. Toszkán kedvencek és izgalmas újítások egy helyen.

Ismerd meg legfontosabb ételeinket!

Éld át te is a Toszkán élményt Budapesten

Te sem tudsz ellenállni Toszkána különleges ízeinek? Foglalj asztalt hozzánk még ma és éld át a toszkán gyönyört!

Itt keresd a Trattoriát