Ugyanaz a pizza kevesebb kalória!

Csak egy salátát kérek…

Na ez az a mondat, amit senki nem szeret hallani rendelésnél, mégis elkerülhetetlen, ha vigyázni szeretnél a vonalaidra. 

-De nem nálunk!

A Toscanaban választhatod a fitnesz pizzát ami nem csak egészséges, teli vitaminokkal, élelmi rosttal és ásványi anyagokkal, de ugyanolyan finom, mint a normál, nullás lisztből készült változat.

Rendeld és élvezd Toszkána ízeit bűntudat és megalkuvás nélkül!

A KATUSFOOD liszt kamut és szénhidrát csökkentett liszt keveréke. 

Az így készült pizza több fehérjét és lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, szépen fokozatosan emeli a vércukorszintet, így a glikémiás indexe jóval alacsonyabb a hagyományos diétás pizzáknál, amelyek inkább csak a kalóriaértékkel sakkoznak!

100 g kisült pizzatészta ezzel a lisztkeverékkel körülbelül 18 g szénhidrátot jelent, ami a napi fehérjebevitel kb. 35 %-át, a napi rost szükségletnek pedig 40%-át tartalmazza.

Alapanyagként említettük a kamut lisztet: ez egy ősi gabona, mely Egyiptomból származik, ezért a  gabonafélék fáraójának is nevezik. Jól illeszkedik cukorbetegek, diétázók étrendjébe, segít a máj méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert.

Feltétként laktózmentes buffalát vagy vegán mozzarellát választhatsz, leöblíteni pedig mindenképp a world class Limoncello Spritzünket rendeld, garantáltan egy olasz citrom ligetben érzed magad tőle!

Edd magad egészségesre a toszkánában!

Rendelhetsz tőlük telefonon: +36 1 327 0045

vagy weben: www.toscana.hu