A Trattoria Toscana új munkatársat keres az alábbi munkakörbe:

SOUSCHEF

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség
  • Legalább 5 éves szakmai gyakorlat
  • Olasz vagy angol nyelvtudás minimum erős kommunikációs szinten
  • Modern konyhai technológiák ismerete
  • Gyakorlat a költséggazdálkodásban és a HACCP előírások területén
  • Jó szervező, motiváló és együttműködési készség
  • Jó problémamegoldó készség
  • Vendég –és minőségközpontú gondolkodás

Feladatok:

  • A konyha munkájának szervezése, koordinálása és ellenőrzése az olasz konyhafőnök szakmai útmutatása mellett
  • Folyamatos magas szintű szakmai munka végzése a lehető legmagasabb vendégelégedettség érdekében
  • Konyhai területen dolgozó 5-8 fő beosztástervezése és szakmai felügyelete
  • Folyamatos készletfigyelés és árurendelés
  • Operatív és adminisztrációs feladatok ellátása
  • Beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartás
  • HACCP szabályok betartása és betartatása

Amit kínálunk:

  • Kiemelkedő fizetés
  • Hosszútávú munkalehetőség
  • Teljes bejelentés
  • Kulturált munkakörnyezet

Állás, munka területe(i):

  • Szakmunka
  • Szakács

JELENTKEZÉS MÓDJA:

manager@toscana.hu