A Trattoria Toscana új munkatársat keres az alábbi munkakörbe:
SOUSCHEF
Elvárások:
- Szakirányú végzettség
- Legalább 5 éves szakmai gyakorlat
- Olasz vagy angol nyelvtudás minimum erős kommunikációs szinten
- Modern konyhai technológiák ismerete
- Gyakorlat a költséggazdálkodásban és a HACCP előírások területén
- Jó szervező, motiváló és együttműködési készség
- Jó problémamegoldó készség
- Vendég –és minőségközpontú gondolkodás
Feladatok:
- A konyha munkájának szervezése, koordinálása és ellenőrzése az olasz konyhafőnök szakmai útmutatása mellett
- Folyamatos magas szintű szakmai munka végzése a lehető legmagasabb vendégelégedettség érdekében
- Konyhai területen dolgozó 5-8 fő beosztástervezése és szakmai felügyelete
- Folyamatos készletfigyelés és árurendelés
- Operatív és adminisztrációs feladatok ellátása
- Beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartás
- HACCP szabályok betartása és betartatása
Amit kínálunk:
- Kiemelkedő fizetés
- Hosszútávú munkalehetőség
- Teljes bejelentés
- Kulturált munkakörnyezet
Állás, munka területe(i):
- Szakmunka
- Szakács