Szent Jakab kagyló
A Szent Jakab kagyló, vagy más néven fésűkagyló nemcsak az ízlelőbimbóinknak, hanem a szemünknek is kellemes, jellegzetes és vonzó legyező alakú héjával, meleg színeivel, vöröses és a barnás-szürkés árnyalataival. Tovább
A Szent Jakab kagyló, vagy más néven fésűkagyló nemcsak az ízlelőbimbóinknak, hanem a szemünknek is kellemes, jellegzetes és vonzó legyező alakú héjával, meleg színeivel, vöröses és a barnás-szürkés árnyalataival. Tovább
Reméljük, nem ez lesz az utolsó falat hal idén, ami a tányérodra kerül most augusztusban, hiszen a halfogyasztásnak rengeteg jótékony hatása van az egészségünkre, ez szinte már közhely – hoppá, máris itt az első ok, amiért érdemes például valamilyen tengeri halból készült menüt választanod: Tovább
Csak egy salátát kérek… Na ez az a mondat, amit senki nem szeret hallani rendelésnél, mégis elkerülhetetlen, ha vigyázni szeretnél a vonalaidra. De nem nálunk! A Toscanaban választhatod a fitnesz pizzát ami nem csak egészséges, teli vitaminokkal, élelmi rosttal és ásványi anyagokkal, de ugyanolyan finom, mint a normál, nullás lisztből készült változat. Tovább
Tavaly ilyenkor még mi is csak kapkodtuk a fejünket, hiszen a koronavírus miatt kialakult helyzetben épp olyan bizonytalanok voltunk mint a vendéglátóipar jövője. Nem tudtuk nyithatunk-e, ha igen, mikor és sikerül-e fenntartani magunkat kiszállítással, meg tudjuk-e tartani a jól összeszokott szuper csapatunkat, és mit tehetünk a biztonságos működés érdekében….
Tovább
Megnyugtató egy-egy olasz élelmiszer címkéjén azt olvasni, hogy Made in Italy, de azért nem minden arany ami fénylik, érdemes résen lenni, hiszen ezekre az élelmiszerekre nagyobb a kereslet, mint amennyit a termelők képesek előállítani. Ha érdekel, hogy kerül a boltba pármai sonka Németországból,vagy mortadella Brazíliából, olvass tovább! Tovább
Az őshonos kamut búza lisztből és Katus Attila nevével fémjelzett KATUSFOOD lisztkeverékből készült pizza fő tulajdonsága, hogy csökkentett szénhidrát, magas rost és fehérje tartalmának köszönhetően lassítja a szénhidrátok felszívódását. Nem csak hogy nagyon jó beltartalmú, hanem kiváló ízvilágú pizza vár rád a Trattoria Toscana Budapest-ben! Tovább
Kétféle likőr létezik: a mirtusz leveléből készült mirto bianco és a bogyójából készült mirto rosso, ami igazából lila színű. Mivel utóbbi sűrűbb és intenzívebb ízű, ezt isszuk és készítjük mi is. Tovább