General Terms and Conditions

Data transfer declaration

I acknowledge the following personal data stored in the user account of TRATTORIA TOSCANA – BEBÓ KFT. (Company address: H-1056, Budapest, Belgrád rakpart 13-15.) in the user database of www.toscana.hu will be handed over toOTP Mobil Ltd. and is trustedas data processor. The data transferred by the data controller are the following:

 • Date of transaction
 • Amount paid
 • Name
 • Email
 • Phone number
 • Billing address
 • Billing name
 • Delivery address
 • Delivery phone number
 • Products bought

The nature and purpose of the data processing activity performed by the data processor in theSimplePay PrivacyPolicy can be found at the following link: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Általános Szerződési Feltételek ( Honlap Házhozszállítás)

1. Webáruház (étterem) adatai:

A toscana.hu webáruház üzemeltetője a Bebó Kft (Trattoria Toscana Étterem)

 • Székhely: 1056 Budapest Belgrád rakpart 13-15.
 • Adószám: 12477665-2-41
 • Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
 • Ügyfélszolgálat: +361 327-0045
 • e-mail: manager@toscana.hu

2. Az elektronikus szerződéskötés lépései

2.1. A Megrendelő köteles a megrendelés során kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni. A Webáruházat a Megrendelő által tévesen illetve pontatlanul megadott adatokra visszavezethető késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

2.2. A megrendelni kívánt termék(ek) kiválasztása. Az elektronikus szerződés tárgyát a kiválasztott termék(ek) képzi(k). Vételárak a termékek mellett kerülnek feltüntetésre, melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót és a csomagolást. A Webáruház fenntartja magának az árváltoztatás jogát, azzal, hogy minden esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

2.3. Belépés a pénztárhoz és a rendelés elküldése. A rendeléshez meg kell adni a következő adatokat: Név, cím, cégnév, ha cégtől rendelnek, utca, város, irányítószám, telefonszám, email, szállítási cím. A megjegyzés rovatba feltüntethető az egyedi kérések sora. Fontos, hogy a szállítási hely minden részletét fel kell tüntetni a megrendelés során, a könnyebb elérés érdekében.

2.4. A toscana.hu oldal üzemeltetője a megrendelés megérkezését elektronikus úton pár percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a toscana.hu és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 15 percen belül nem érkezik, a Megrendelő az ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

2.5. A megrendelt termék(ek)et futár által történő kiszállítással adjuk át. Webáruházunkban megrendelt terméke(ek)et a webáruházban online bankkártyával ill. a kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel vagy bankkártyával lehet fizetni. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 90 percen belül történik.

2.6. LEMONDÁS FELTÉTELEI: Megrendelő a rendeléstől számított 30 percen belül, telefonon jogosult lemondani a rendelését.

2.7. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 • a “Kosár” tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
 • a személyes adatok bármikor változtathatóak.

2.8. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Bebó Kft (Trattoria Toscana Étterem) nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

3. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt a Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:

 • telefonon: +361 327-0045 vagy +361 327-0046
 • email: manager@toscana.hu

A Szolgáltató a Rendelések hibátlan teljesítésére köteles. A Rendelés tárgyának fizikai és jogi hibáiért a Szolgáltató a szavatosság szabályai szerint felel a Felhasználóval szemben, a magyar Polgári törvénykönyv rendelkezéseinek megfelelően.

Rendelésre vonatkozó panasz az alábbiak szerint nyújtható be:

3.1. a Honlapon keresztül; e-mail címünkre.
3.2. telefonon keresztül, a Rendelést teljesítő Bebó Kft (Trattoria Toscana Étterem) telefonszámán – valamennyi Felhasználó esetében;
3.3. írásban, a Szolgáltató címére küldve (1056 Budapest Belgrád rakpart 13-15.)

A benyújtott panasznak tartalmaznia kell a panaszt benyújtó személy személyes adatait (családi és utónév, értesítési cím és opcionálisan e-mail cím, valamint telefonszám), a panasz okát és a Felhasználó kérését.

A panaszokat a Szolgáltató – amennyiben jogszabály kötelező előírása ennél rövidebb határidőt nem ír elő – a beérkezést követő 14 napon belül köteles kivizsgálni.

A panaszt benyújtó felet a Szolgáltató a panaszbejelentésben megadott címre, vagy a bejelentés módjától függően, e-mail címre megküldött levélben vagy e-mailben értesíti a kivizsgálás módjáról.

A Rendelés részét képező termék fizikai vagy jogi hibájára vonatkozó panasz esetén, a panaszt a magyar Polgári törvénykönyv szavatosságra vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően kell kivizsgálni.

4. A Szolgáltatásokra vonatkozó panasz

A Szolgáltatásokra vonatkozó panasz az alábbiak szerint nyújtható be:

4.1. a Szolgáltató elektronikus levélcímére manager@toscana.hu
4.2. írásban, a Szolgáltató címére küldve 1056 Budapest Belgrád rakpart 13-15.

A benyújtott panasznak tartalmaznia kell a panaszt benyújtó személy családi és utónevét, a panasz tárgyát és a Felhasználó kérését.

A panaszokat a Szolgáltató a beérkezésük sorrendjében vizsgálja ki, a kézhezvételt követő 14 napon belül.

A panasz benyújtóját a Szolgáltató a panaszbejelentésben megadott címre, vagy a bejelentés módjától függően, e-mail címre megküldött levélben vagy e-mailben értesíti a kivizsgálás módjáról.

Felügyeleti szervek:

 • Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság – 1088 Budapest, József krt. 6.
 • Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség – 1052 Budapest, Városház u. 7.
 • Budapesti Békéltető Testület – 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Home Delivery

The minimum order value is 9000 Ft!

We inform you hereby that in case of home delivery you can pay with bankcard to our delivery guy.

Open hours / taking orders: between 12:00-21:00. Our home delivery hours are between 12:00-22:00!

Should you have any question, please call us! +36 1 327 0045

IMPORTANT! OUR VOUCHER CANNOT BE USED TO PAY YOUR ORDER ON THE DAY OF PURCHASING THE VOUCHER!

SEE THE HOME DELIVERY MENU OF TRATTORIA TOSCANA!