Egyre felkészültebbek vagyunk a Coviddal szemben!

Tavaly ilyenkor még mi is csak kapkodtuk a fejünket, hiszen a koronavírus miatt kialakult helyzetben épp olyan bizonytalanok voltunk mint  a vendéglátóipar jövője. Nem tudtuk  nyithatunk-e, ha igen, mikor és sikerül-e fenntartani magunkat kiszállítással, meg tudjuk-e tartani a jól összeszokott szuper csapatunkat, és mit tehetünk a biztonságos működés érdekében….

Rengeteg kérdés, kétely és nehézség adódott, de egy év távlatából ugyan kicsit leharcolt idegekkel, mégis büszkén írjuk ezt a bejegyzést, hiszen itt vagyunk, túléltük, megcsináltuk! Ez természetesen nem ment volna egy mindenre elszánt tulajdonosi kör, a munkatársaink példamutató hozzáállása, a megfelelő marketing csapat és a szakma szeretete nélkül. Hálásak vagyunk azért, ahol most tartunk, de a legnagyobb hálát irántatok érezzük, a vendégeink nélkül, a ti kitartásotok nélkül, semmire sem mehettünk volna.

Köszönjük, hogy napról napra bizalmat szavaztok és minket választotok!

Ezt a bizalmat nem vesszük magától értetődőnek és folyamatosan dolgozunk azon,  hogy minél jobban rászolgáljunk nem csak az ételekkel, de a vírusmegelőző intézkedésekkel is.

Ezen a téren is egyre felkészültebbek vagyunk, a járvány óta újra értelmeztük a tisztaság fogalmát, a biztonság megteremtése pedig még az eddigieknél is fontosabbá vált, mivel a fertőzések 70%-a a kórokozókkal teli levegővel terjed. A vírusok, a baktériumok, a pollenek, a spórák és a porszemcsék kiiktatásával vegytiszta konyhában dolgozunk és a vendégtér is felkészült ugyanerre, ez pedig a remélt újranyitás szempontjából jó hír!

Nemrég beszereltük a Safety PRO nanotechnológiás levegőtisztító-rendszerét, amely közel 100%-ban iktatja ki a covid vírust és mindent, ami potenciális veszélyforrás lehet légtérben terjedve.

Ez a rendszer egy egyedülálló megoldás, amely tartós vírus-, baktérium-, por-, csíra- és pollenmentes környezetet teremt.

A tisztítandó levegőt magas hatásfokkal sterilizálja és áramoltatja.

Mindemellett rendszeresen teszteljük dolgozóinkat, maszkból is a létező legjobbat (KC vírusmaszk 99,8 %-os biztonságú védelemmel) viseljük konyhán innen és túl. Az étterem előterében ősszel kialakítottunk egy pick up pointot, ahol érintésmentesen veheted át az olasz finomságokat, ti pedig hála az égnek éltek is a lehetőséggel! Tartsátok meg ezt a jó szokásotokat, egyetek-igyatok és vigyázzatok magatokra! Hamarosan találkozunk!