Chef ajánlat

2014.10.18

Vissza a hírekhez

Tudjon meg többet legújabb chef ajánlatunkról!

 

Legújabb chef ajánlatunk

 

Gratinirozott rakott padlizsán

Parmeggiana di Melanzane

Aubergine Parmigiana, with mozzarella

1490.-

Gál Tibor Egri Csillag 780,-/0,1l.

 

Gnocchi póréhagymás tőkehallal és juhsajttal

Gnocchi con baccala, porri e pecorino romano

Gnocchi with leek, cod and ewe cheese

2650.-

Tasca d’Almerita Leone 920,-/0,1l.

 

Kamut tagliatelle házi kolbásszal,vargányával és montasio fondüvel

Tagliatelle di kamut con salsiccia e porcini in fonduta di montasio

Kamut tagliatelle with home-made sausage, porchini mushroom and   a montasio cheese sauce

2450.-

Dezzani Albarossa 1.050,-/0,1l.

 

Omlós polip karfiol pürével

Polpo in canavare con fondente al cavolfiore

Octopus „sous vide” with cauliflower cream

4550.-

Laposa Pince Bazalt Cuveé 850,-/0,1l.

 

Fehér borban párolt borjú T-bone, rántott articsókával

Nodino di Vitello al vino bianco con carcioffi fritti

Sautéed Veal T-Bone steak with breaded artichoke

7500.-

Castellare Canonico 1.190,-/0,1l.

 

Narancsos semifredo csokoládé öntettel

Semifredo all’ arancia con salsa al cioccolato

Orange semifreddo with chocolate sauce

1150.-

Dezzani La Luna 990,-/0,1l.