Chef ajánlat

2014.10.18

Vissza a hírekhez

Tudjon meg többet legújabb chef ajánlatunkról!

 

Legújabb chef ajánlatunk

 

 

Füstölt kacsamell carpaccio fügével és vegyes salátával

Carpaccio D’anatra affumicato con fichi e insalata

Smoked duck breast carpaccio with figs and mixed greens

2.490.-

Hilltop Kamocsay Chardonnay

985.-/dl

 

Proseccos rizottó fekete szarvas gombával

Risotto Prosecco e Tartufo nero

Prosecco risotto with black truffels

3.490.-

Sándor Zsolt Zweigelt

1055.-/dl

 

 

Lazaccal töltött fekete capellacci, zöldborsó krémmel

Cappellacci neri al salmone con crema di piselli

Black cappellacci pasta filled with salmon, served on cream of green peas

3.290.-

Branco Sauvignon Blanc

785.-/dl

 

Vörösboros vaddisznó szűz, rókagombás burgonya raguval

Filetto di chingiale al vino rosso con finferli e patate

Wild boar filet in a red wine sauce, with chanterelle and potatoes

4.990.-

Disisa Adhara Syrah

1.055.-/dl

 

Grillezett polip fehérbab krémmel és konfitált koktél paradicsommal

Polpo alla griglia con crema di fagioli cannellini e pomodorini confit

Grilled octopus with a white bean pureé and cherry tomato confit

4.990.-

Soave Eva Os

985.-/dl

 

Szilvás pite fahéjas szósszal

Crostata con le prugne e salsa alla cannella

Plum crumble pie with a cinnamon cream sauce

1.190.-

Etyeki Kúria Pinot Noir

1.185.-/dl